Storm Keramiek

Marion Storm

KERAMIEK

Storm Keramiek

Maak kennis met Storm keramiek, waar de passie voor keramiek letterlijk in beeld komt! Ik ben Marion Storm, en mijn passie draait om klei en creativiteit. Na jaren van diverse cursussen besloot ik in 2014 een serieuze stap te zetten en startte ik mijn driejarige opleiding tot professioneel keramist aan de SBB in Gouda. In 2017 rondde ik deze met trots af, bekroond met de Jong Talent Prijs.

Op dit moment concentreer ik mij voornamelijk op het ontwerpen van dierenbeelden in keramiek. Denk aan sculpturen als een uil, kat, schaap, paard, geit, kip, haas etc.

Geboetseerd en gekneed tot de herkenbare eigenschappen van een dier maar elk gevormd naar een unieke persoonlijkheid met een karaktervolle uitstraling.

Marion Storm Keramiek, kunstenares in diersculpturen

Marion Storm

“Laat klei en passie samenkomen, waar dieren tot leven komen in betoverende sculpturen – elk dier herkenbaar door een toegevoegde eigenschap – uniek gevormd met liefde en toewijding”