Storm Keramiek

Urnen

KERAMIEK

Storm Keramiek

Urnen
Na het verdriet komt het kiezen van een mooie plek voor de nabestaande. In het atelier van Storm keramiek word er met zorg en liefde, handmatig keramische urnen vervaardigd. Een urn is voor een dierbare iets heel persoonlijks: het moet aansluiten bij de overledene en de wensen van de nabestaande. Elke urn is uniek en exclusief, net als de overledene.

Marion Storm over haar Art Urn
Mijn urnen zijn pas geslaagd als de nabestaande tevreden zijn en kunnen blijven denken aan de degene die is overleden door te kijken naar mijn Art Urn. Als ik mijn urnen zou moeten typeren dan hebben ze een stoer en aards karakter. Ze zijn als het ware verweerd door de invloeden van de natuur. Dit speelt een grote rol in mijn werk omdat de natuur ons allen bindt. We worden er geboren en uiteindelijk gaan we er ook weer naar terug. De urn word afgewerkt met een gelaagdheid van kleur en textuur. Mede door de combinatie van matte en glanzende glazuren ontstaat er een bijzonder geheel en daardoor is elke Art Urn een uniek object. Afhankelijk van de wens of de as geheel of gedeeltelijk wordt gebruikt kan een urn groot of klein zijn.

Een urn naar persoonlijke wensen
Op de website vind je een bestaande collectie, het kan ook zo zijn dat mijn stijl u aanspreekt maar dat u bijvoorbeeld de vorm graag anders ziet. Door een persoonlijk gesprek inventariseer ik wat uw wensen zijn ten aanzien van dingen als kleur, vorm, natuur. Ik nodig u graag uit en samen bespreken we dan de mogelijkheden die er zijn.
Het is altijd mogelijk om na afspraak een bezoek te brengen aan mijn atelier om de gehele collectie urnen te bekijken.

Klik hier voor een overzicht